Deelnemers 2018

Tijdens de Glas en Keramiek Beurs van 2018 waren er zo'n 100 stands met glaskunst en keramiek te bewonderen, van antiek tot eigentijds, van art nouveau tot postmodern. Hieronder kunt u alle deelnemers nog eens bekijken. 

Galerie Moeëjen Daag, met Sjaak Smetsers

Galerie Moeëjen Daag is een ontmoetingsplek voor moderne kunst, ontstaan op initiatief van beeldend kunstenaar Sjaak Smetsers en zijn muze Lianne Stampers. Een galerie waar liefhebbers van glaskunst, bronzen beelden, moderne schilderijen of wandobjecten zich thuis kunnen voelen. Moeëjen Daag is niet alleen het motto van de kunstenaar en zijn muze, de naam van het atelier van de kunstenaar en de titel van een van zijn kunstboeken, maar ook de naam van hun galerie met een vloeroppervlakte van maar liefst 130m², voorzien van een perfecte verlichting voor glaskunst, schilderijen, tuinbeelden en bronzen beelden. Een galerie met moderne kunst, waar liefhebbers van kunst hun hart kunnen ophalen.

Wat kwaliteit betreft is Galerie Moeëjen Daag een betrouwbare partner. Een galerie waar u kunst kunt kopen met een zeer hoog gehalte aan vakmanschap. Moderne schilderijen gemaakt met liefde voor het vak. Bronzen beelden en glaskunst ontstaan uit diepgaande kennis van deze oude materie, gemaakt door kunstenaars die met beide benen in hun vakgebied staan. Er worden doorlopend exposities georganiseerd, waarbij u gastvrij wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance. Welkom in Moeëjen Daag!

Address

  • Straat: Grotestraat 61A
  • Postcode: 5931 CT
  • Plaats: Tegelen
  • Land: Netherlands

Contact

  • Telefoonnr.: 077-3747510
  • Mobiel: 06-21878303
  • E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
    Galerie Moeëjen Daag, met Sjaak Smetsers

Standnummer

1-2

Specialiteit

Glas

Contactgegevens

Cultureel Centrum Het Dak
Tiendweg 9 A
4142 EG  Leerdam

T 0345 - 613626 / 611755

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Afhankelijk van de Corona maatregelen zijn de voorbereidingen voor de Glas en Keramiek Beurs Leerdam alweer gestart.

Meer informatie vindt u hier.
Hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven voor dit jaar.