Deelnemers 2018

Tijdens de Glas en Keramiek Beurs van 2018 waren er zo'n 100 stands met glaskunst en keramiek te bewonderen, van antiek tot eigentijds, van art nouveau tot postmodern. Hieronder kunt u alle deelnemers nog eens bekijken. 

Galerie Carla Koch

Dit jaar brengt Galerie Carla Koch na vele jaren weer nieuw werk van Hanneke Fokkelman. Van alle glastechnieken is zij op dit moment het meest gefascineerd door de oneindige mogelijkheden van de pâte de verre techniek. Met deze manier van werken heeft zij, naar eigen zeggen, de kwaliteiten van glas, kleur en kleurvariaties, textuur naar eigen tevredenheid onder controle. Ieder object is een nieuw avontuur en inspireert het volgende, roept dromen op naar een wereld van bloemvormen en zeegroeisels.

Daarnaast brengt ze werk van Susan Hammond. Zij vertelt over haar werk : ‘Mijn glasobjecten zijn resultaten van de emoties en de gevoelens die de natuur in mij teweegbrengt. Mijn huidige werk is door het landschap geïnspireerd, de contrasten in rotsstructuren, de horizon en het uitzicht van een klif bij de zee. Ook ben ik geïnteresseerd in de ruimte in en om het werk. Kleur wordt aangebracht als aanduiding zonder de vorm te domineren. Statische beelden, stilte maar ook overvloedige energie uitstralend.’

Address

  • Straat: Veemkade 500, 6e etage gebouw Detroit
  • Postcode: 1019 HE
  • Plaats: Amsterdam (op afspraak)
  • Land: Netherlands

Contact

    Object van Susan Hammond

Standnummer

13-14 (Balkon)

Specialiteit

Glas

Contactgegevens

Cultureel Centrum Het Dak
Tiendweg 9 A
4142 EG  Leerdam

T 0345 - 613626 / 611755

E  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingstijden

Afhankelijk van de Corona maatregelen zijn de voorbereidingen voor de Glas en Keramiek Beurs Leerdam alweer gestart.

Meer informatie vindt u hier.
Hou onze website in de gaten om op de hoogte te blijven voor dit jaar.